Slide
Οικονομικά Στοιχεία
Shadow

Περιοχή Πελατών

H S.A.PROMO, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου και για γρήγορη διεκπεραίωση των υπό υλοποίηση project, δημιούργησε την διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα sapromo-invoice.com, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν άμεση πρόσβαση στα βίντεο που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της παραγωγής.

Οι ειδικοί στις οπτικοακουστικές παραγωγές

«Αν μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις, ένα βίντεο ενός λεπτού αξίζει όσο 1,8 εκατ. λέξεις» σύμφωνα τους αναλυτές του διεθνούς οίκου ερευνών Forrester.

Wordpress
78%
Joomla
88%
HTML & CSS
82%
Graphics Design
80%
Μοντάζ Βίντεο
98%
3D - 4D Animation
72%
Aplicacion Android & iOs
82%
Ανάπτυξη εφαρμογών άλλων πλατφορμών
71%
Alt Text

Αξιοποιωντας
λοιπον την τεραστια

εμπειρία μας στις οπτικοακουστικές παραγωγές και ειδικότερα στη δημιουργία εταιρικού βίντεο, αλλά και την τάση του on line marketing που θέλει το βίντεο «βασιλιά» του περιεχομένου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το βίντεο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων οποιασδήποτε επιχείρησης, ειδικά από τη στιγμή που συνδυάζεται με στρατηγικές On Line Marketing. Ένα επιτυχημένο ποιοτικό, μελετημένο και επαγγελματικά γυρισμένο βίντεο διεγείρει τις αισθήσεις του θεατή, «μιλά» στη λογική, αλλά παράλληλα και στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματική προσέγγισή του.

Learn More
0.450
EDIT VIDEO
0,750
PHOTOGRAPHY
0+
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΕΣ ΔΟΥΛΕIΕΣ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜEΝΟΙ ΠΕΛAΤΕΣ

Our Team

Είμαστε μια ομάδα μεγάλη που απαρτίζεται και από άλλα άτομα και αγαπάμε την δουλειά μας πολύ. Η έμπειρη ομάδα της S.A.Promo η οποία απαρτίζεται από σεναριογράφους, σκηνοθέτες, μουσικούς, αφηγητές, δημοσιογράφους και τεχνικούς- είναι έτοιμη να αναλάβει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό μέχρι τη διανομή και προώθησή της. CEO of our Company Πρόεδρος Σοφία Δουλγερακη έχει διαγράψει κι η ίδια µία λαµπρή πορεία στης Βίντεο Παραγωγές κλάδο.. Είναι επίσης μια μοντέρνα γυναίκα, με αγάπη για τα βιβλία και τα ταξίδια αλλά και με γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή. VFX & ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Product Design Successful businesses have many things in common, today we’ll look at the big ‘R’of recognitional advertising network may help. Recognition can be illustrated by two individuals entering a crowded room at a party.

Join Our Company

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, Εταιρική φωτογράφιση,Επαγγελματική φωτογραφία Πορτρέτου, Φωτογραφία γάμου,

Εταιρικά και προϊοντικά βίντεο
Βίντεο παρουσίασης
Διαφημιστικά

Έχοντας μια τόσο σημαντική μαγιά στα χέρια της, η S.A.Promo έρχεται στην επιχείρησή σας με δυναμική παρουσία στον τουριστικό τομέα, παρέχοντας σας άριστες υπηρεσίες. Εταιρικά βίντεο υψηλής ποιότητας, η φωτογράφηση της επιχείρησής σας με καλλιτεχνική προβολή και έμφαση στα πλεονεκτήματά της, καθώς και η λήψη φωτογραφιών 360 μοιρών, εντυπωσιακές εναέριες λήψεις με ειδικό εξοπλισμό, η πλήρης προώθηση στα κοινωνικά μέσα καθώς και η δημιουργία ιστότοπου για τη δική σας επιχείρηση μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε για εσάς S.A.Promo Productions.

Το Κίνητρο μας αγάπη για να προσφέρουμε το καλύτερο

Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο τουρισμός έχει γίνει ένα από τα πιο και προσοδοφόρα Ας δώσουμε την ευκαιρία στην ιστορία του μέλλοντος να καταγράψει ότι ορισμένες από τις μεγάλες μάρκες στον τομέα του τουρισμού έχουν ακούσει τις ανάγκες της εποχής, έχουν ανταποκριθεί στις προκλήσεις και έχουν επενδύσει σε πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, ενισχύοντας τόσο τη δική τους εταιρεία στο πρώτο επίπεδο όσο και τον Ελληνικό Τουρισμό και συνεπώς την ίδια την Ελληνική Οικονομία στο σύνολό της!

Ευχαριστημένοι πελάτες

«Με πελάτες σε όλο τον κόσμο και τεχνογνωσία σε όλα τα ψηφιακά, είμαστε φιλόδοξοι, αναπτύσσουμε γρήγορα και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες. Έχουμε ένα άψογο ιστορικό για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν δημοτικότητα στον κόσμο του διαδικτύου και πέραν αυτού. "

Η τέχνη της δημιουργίας εταιρικού βίντεο

Το S.A.Promo αποτελεί ένα πακέτο υπηρεσιών παραγωγής και δημιουργίας εταιρικών βίντεο .Στη S.A.Promo δημιουργούμε συναρπαστικά, υψηλής ποιότητας εταιρικά βίντεο, με μια καλλιτεχνική «ματιά», η οποία όμως είναι προσαρμοσμένη στη στρατηγική marketing του πελάτη μας. Η δημιουργία εταιρικού βίντεο είναι για μας τέχνη. Στόχος μας είναι τα βίντεο που παράγουμε να «μιλούν» στην καρδιά του θεατή, να τον εμπνέουν, και να διηγούνται την ιστορία της εκάστοτε επιχείρησης. Συγκεκριμένα, παρουσιάζουμε την ταυτότητα, το αντικείμενο, τη δραστηριότητα και το όραμα της επιχείρησής σας με τον πιο ελκυστικό και ολοκληρωμένο τρόπο, ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Δημιουργία εταιρικού βίντεο

Η είσοδος του βίντεο έχει αλλάξει τελευταία τα δεδομένα του marketing και στην ουσία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα του. Πλέον το βίντεο αποτελεί το 69% της κίνησης του internet που αφορά σε καταναλωτές. Απευθύνεται με μεγαλύτερη επιτυχία στο συναίσθημα, είναι εύπεπτο και διασκεδαστικό. Συνεπώς, στην εποχή της πληροφορίας, είναι ζωτικής σημασίας -τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις- να προσφέρουν εύπεπτο περιεχόμενο. Σύμφωνα με αναλυτές της Forrester, αν μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις, ένα βίντεο ενός λεπτού αξίζει όσο 1,8 εκατ. λέξεις. Επίσης, σύμφωνα με έρευνα της Axonn Research επτά στους δέκα καταναλωτές διαμορφώνουν πιο θετική άποψη για κάποιο brand εάν έχουν παρακολουθήσει νωρίτερα ένα ενδιαφέρον εταιρικό βίντεο. Κατά συνέπεια η δημιουργία εταιρικού βίντεο για μια επιχείρηση είναι σήμερα μονόδρομος.

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ

Στη S.A.Promo έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αποδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!